Juniorit

Kurk Golfin junioritoiminta tarjoaa kaikille lapsille ja nuorille mahdollisuuden harrastaa ja oppia golfia ympärivuotisesti rennossa ja kannustavassa ympäristössä.

Tavoitteenamme on saada juniorit innostumaan golfista ja tukea heitä aktiivisesti harrastuksessaan lajiin tutustumisesta jopa huipulle tähtävään kilpagolfiin asti.

Lajiopetuksen lisäksi panostamme vahvasti myös yleisten liikuntataitojen ja sosiaalisten kykyjen opettamiseen pyrkien näin antamaan junioreille mahdollisimman hyvät valmiudet elinikäiselle golfharrastukselle ja aktiiviseen elämään.

Juniorien valmennuksesta vastaa huippukoutsimme Janne ”Jamo” Martikainen, jolla on apunaan Kurkin oma juniorikasvatti Lotta Tähtelä ja junioritoimikunnan ryhmävastaavat. Myös seuran omat kilpajuniorit osallistuvat aktiivisesti muiden ryhmien sparraamiseen.

Toimintaa ja harjoittelua suunnitellaan ja arvioidaan säännöllisesti valmennuksen johtoryhmässä, johon kuuluvat Jamon lisäksi Samu Sylvander, Jyki Grönlund, Jani Paukkeri ja Lotta Tähtelä.

Golfliiton Laatuseurana kehitämme toimintaamme jatkuvasti myös yhteistyössä Golfliiton kanssa.


Junioriryhmät menneellä 2022 kaudella

ALKEISRYHMÄT


Konsta Kengurun golfkoulu (”Ensikosketus golfiin”)

Kesäkaudella touko-kesäkuussa järjestettävä golfkoulu tarjoaa 5-12 -vuotiaille lapsille mahdollisuuden tutustua lajiin helposti ja edullisesti hauskojen harjoitusten ja asiantuntevien ohjaajien parissa. Junioritoimikunnalla on vapaasti lainattavia mailoja ja muuta valmennuksessa tarvittavia välineitä lajin aloittavien harjoitteluun. Golfkoulun jälkeen lapsilla on mahdollisuus liittyä perusopetusryhmiin oman taitotasonsa mukaisesti. Golfkoulu harjoittelee viikoittain 1,5h ja kokoontuu yhteensä viisi kertaa touko-kesäkuussa.

Harjoitusajat: to klo 18.00-19.00 (19.5.-16.6., yhteensä viisi opetuskertaa)

Valmentajat: Lotta ja Ulla Tähtelä

Hinta: 60e (sisältää Titleist-lippiksen)

Ilmoittautumislinkki: https://kgj.myclub.fi/flow/events/3971211


Pikkukengurut (”Golfkärpäsen puraisu”)

Ryhmä on suunnattu 6-8 -vuotiaille junioreille, jotka ovat tutustuneet lajiin jo hieman esimerkiksi osallistumalla golfkouluun. Jäsenillä ei kuitenkaan vielä ole green cardia tai se on juuri suoritettu.

Pikkukenguruiden tarkoituksena on saada lapset innostumaan golfista! Tavoitteena on opettaa golfin perustaitoja puttaamisesta täyteen svingiin ja kehittää samalla perusliikuntataitoja hauskojen pelien ja leikkien muodossa. Omia välineitä ei välttämättä vielä tarvita, vaan niitä voi lainata junioritoimikunnalta. Ryhmä soveltuu erinomaisesti mm. golfkoulun jatkokurssiksi. Ryhmä harjoittelee tunnin viikossa valmentajan ohjaamana.

Harjoitusajat: ma klo 17-18 (13.6.-19.9.)

Valmentaja: Lotta Tähtelä

Hinta: 100e

Ilmoittautumislinkki: https://kgj.myclub.fi/flow/events/3971428


Vauhtiryhmä (”Pelitaidot haltuun”)

Ryhmä on suunnattu 9-11 -vuotiaille junioreille, joilla on jo jonkin verran lajiosaamista esim. golfkoulusta tai Pikkukenguruista. Jäsenillä on jo green card tai he aikovat suorittaa sen tulevalla kesäkaudella.

Vauhtiryhmän tarkoituksena on kasvattaa innostusta golfia kohtaan entisestään! Tavoitteena on syventyä tarkemmin swingiin, lähipelitaitoihin ja puttaamiseen ja oppia pelaamaan kentällä unohtamatta perusliikuntataitojen ja hauskuuden merkitystä. Ryhmä harjoittelee tunnin viikossa valmentajan ohjaamana ja tunnin omatoimisesti ryhmävastaavan johdolla.

Harjoitusajat: ti klo 17-18 (valmennus) ja klo 18-19 (omatoiminen harjoittelu) (3.5.-20.9.)

Valmentaja: Lotta Tähtelä

Hinta: 130e

Ilmoittautumislinkki: https://kgj.myclub.fi/flow/events/3971196

HARRASTAJILLE SUUNNATUT RYHMÄT

Nuoremmat harrastajat (”Kohti elinikäistä golfharrastusta”)

Ryhmä on suunnattu 12-15 -vuotiaille junioreille, joilla lajin perustaidot ja säännöt ovat jo hallussa ja jotka osaavat jo pelata itsenäisesti golfkentällä.

Ryhmän tarkoituksena on ylläpitää junioreiden golfinnostusta ja kasvattaa itseluottamusta golfarina. Ryhmässä keskitytään lyönti-, lähipeli- ja puttitekniikan harjoittelun lisäksi myös pelitaitojen kehittämiseen. Ryhmä harjoittelee kaksi tuntia viikossa valmentajan ohjaamana, ja lisäksi valmentaja antaa pelaajille viikkotehtäviä, joiden avulla voi harjoitella omatoimisesti opetettuja asioita.

Harjoitusajat: ma klo 18-20 (2.5.-19.9.)

Valmentaja: Lotta Tähtelä

Hinta: 170e

Ilmoittautumislinkki: https://kgj.myclub.fi/flow/events/3971154


Tyttöryhmä (”Kohti elinikäistä golfharrastusta tyttöenergian voimalla”)

Ryhmä on suunnattu 12-15 -vuotiaille tytöille, joilla lajin perustaidot ja säännöt ovat jo hallussa ja jotka osaavat jo pelata itsenäisesti golfkentällä.

Ryhmän tarkoituksena on ylläpitää junioreiden golfinnostusta ja kasvattaa itseluottamusta golfarina. Ryhmässä keskitytään lyönti-, lähipeli- ja puttitekniikan harjoittelun lisäksi myös pelitaitojen kehittämiseen. Ryhmä harjoittelee kaksi tuntia viikossa valmentajan ohjaamana, ja lisäksi valmentaja antaa pelaajille viikkotehtäviä, joiden avulla voi harjoitella omatoimisesti opetettuja asioita.

Harjoitusajat: ti klo 18-20 (3.5.-20.9.)

Valmentaja: Lotta Tähtelä

Hinta: 170e

Ilmoittautumislinkki: https://kgj.myclub.fi/flow/events/3971158


Vanhemmat harrastajat (”Kohti elinikäistä golfharrastusta”)

Ryhmä on suunnattu 16-20 -vuotiaille pelaajille, jotka haluavat tällä hetkellä pelata ja oppia golfia harrastusmielessä ilman kilpailullisia tavoitteita.

Tavoitteena on opettaa nuorille monipuoliset golftaidot ja tarjota valmiudet elinikäiselle golfharrastukselle. Ryhmä harjoittelee yhden tunnin viikossa pron ohjaamana.

Harjoitusajat: to klo 17-18 (28.4.-22.9., ei treenejä 23.6. ja 30.6.)

Valmentaja: Janne Martikainen

Hinta: 200e

Ilmoittautumislinkki: https://kgj.myclub.fi/flow/events/3971190
​​​​​​​

KILPAGOLFAREILLE SUUNNATUT RYHMÄT

Talenttiryhmä (”Tavoitteellisen kilpagolfin ensiaskeleet”)

Ryhmä on suunnattu 8 -15 -vuotiaille junioreille, jotka haluavat harjoitella tavoitteellisesti ja lähteä kokeilemaan taitojaan Golfliiton Future Tour -kiertueella.

Ryhmän tavoitteena on tutustuttaa juniorit kilpagolfin maailmaan, kasvattaa pelaajien itseluottamusta ja tarjota puitteet tavoitteelliseen harjoitteluun. Ryhmä harjoittelee kaksi tuntia viikossa valmentajan ohjaamana, ja lisäksi pelaajilla on 0,5h yksityisopetusta joka toinen viikko.

Harjoitusajat:
ke klo 17-19 (ryhmävalmennus) (4.5.-21.9.)
ke klo 19-20.30 (yksityisopetus) (4.5.-21.9.)

Valmentaja: Lotta Tähtelä

Hinta: 250e

Ilmoittautumislinkki: https://kgj.myclub.fi/flow/events/3971193Kilparyhmä (”Tavoitteellinen kilpagolf”)

Ryhmä koostuu tavoitteelliseen kilpagolfiin panostavista pelaajista, jotka aikovat kilpailla tulevalla kaudella Golfliiton FJT Challenge- ja Finnish Junior Tour-kiertueilla. Lisäksi pelaajia kannustetaan osallistumaan kauden aikana ainakin yhteen Finnish Tourin kilpailuun sekä oman ikäryhmänsä SM-kilpailuihin.

Ryhmän tehtävänä on tukea junioreita aktiivisesti heidän kilpagolfurallaan ja auttaa heitä saavuttamaan tavoitteensa golfareina. Ryhmällä on kesäkaudella kaksi viikkotuntia pron ohjaamaa pienryhmäharjoittelua ja lisäksi tunti yksityisopetusta joka toinen viikko (yhteensä 10h).

Nykyinen ryhmä on aloittanut toimintansa marraskuussa 2021 ja jatkaa nykyisellä kokoonpanolla myös tulevan kesäkauden, mutta myös muut halukkaat voivat tiedustella mahdollisuutta liittyä mukaan ryhmän toimintaan kesäkaudeksi. Nykyisten ryhmäläisten ei tarvitse erikseen ilmoittautua kesäkaudelle. Jokaisella ryhmäläisellä on 10h työvelvoite apuohjaajana.

Harjoitusajat:
to klo 18-20 (ryhmävalmennus) (28.4.-22.9., ei treenejä 23.6. ja 30.6.)
su klo 14-16 (yksityisopetus) (15.5.-25.9. + 2 kertaa huhtikuun lopussa, ei treenejä 26.6. ja 3.7.)

Valmentaja: Janne Martikainen

Hinta: 170e / kk (huhti-syyskuu)

Ilmoittautuminen (uudet pelaajat): suoraan Samulle (040-702 3272)