Juniorigolfia rennosti kavereiden kanssa Kurk Golfissa

Kaikki aikuiset varmaan muistamme omasta lapsuudestamme huimat pihaleikit, kuten polttopallon,
pesiksen, jalkapallon ja kirkkiksen. Nyt kun katsoo pihalle, niin lapset ovat kadonneet tietokoneiden ja television pariin enemmän kuin aiemmin. Kesällä voisikin tehdä jotain ihan muuta ja golf on helposti lähestyttävä innostava laji.

Evitskogin Kurk Golfissa tarjotaan opetusta ryhmissä, pelaamista kentällä, erilaisia kilpailuja ja yhteistä hauskanpitoa yhdessä yli 300 juniori-ikäiselle jäsenelle ja uusille harrastajille. Tavoitteellisen työmme tuloksena junioritoiminnallemme myönnettiin ensimmäisten joukossa Suomen Golfliiton laatumerkki.

Ryhmissä on hyvä henki ja omaan treenaamiseen saa lisää virtaa kavereiden tsemppaamisen kautta.
Golfissa on aina mahdollisuus kehittyä joko harrastepelaajana, kehittyä kilpagolffariksi tai saada sitä kautta jopa oman ammatin. Valmennusryhmiä löytyy jokaisen omalle tasolle ja lajia voi harjoitella myös talvikaudella sisähallissa valmentajan kanssa.

Kurk Golf juniorivalmennuksen tavoitteena on saada juniorit innostumaan golfista ja tukea heitä
harrastuksessaan. Lajiopetuksen lisäksi panostamme yleisten liikuntataitojen ja sosiaalisten kykyjen
oppimiseen pyrkien näin antamaan junioreille mahdollisimman hyvät valmiudet elinikäiselle
golfharrastukselle ja aktiiviseen elämään.

Yksi varmimmista kevään merkeistä on junioreiden ulkotreenien sekä kentällä pelaamisen aloitus
toukokuussa sekä kilpailijoille kisakauden aloitus. Lisäksi harjoitusalueille tuo eloa ja vipinää Kurk Golfin 7- 12 -vuotiaille lapsille toukokuussa järjestämän Konsta Kengurun golfkoulun aloitus.

Golfkoulussa lapsi pääsee tutustumaan golfiin helposti ja edullisesti. Treeneissä opitaan leikinomaisesti golfin perusteita putista täyteen swingiin, unohtamatta turvallista liikkumista golfkentällä ja harjoitusalueilla. Golfkoulussa lapsi ei tarvitse omia välineitä tai seuran jäsenyyttä, normaalit ulkoiluvaatteet ja iloinen mieli riittävät.

Joko innostuit? Ota yhteyttä junioriryhmien vetäjiin, katso seuramme sivut kurkgolf.fi ja kysele lisää
harjoitusmahdollisuuksistamme.

Kurkissa on KIVA treenata!