Kurk Golf ry/rf

Kurk Golf ry/rf

Miltähän golfarista tuntuu, kun taskussa on tosi edullinen pelioikeus, mutta kenttä on niin ruuhkainen, ettei sinne mahdu pelaamaan? Tai kun kentän kunto ei vastaa edes sitä halpaa hintaa. Ja syksyllä kauhea paniikki ettei taas jää pelikierroksia käyttämättä.

Kurk Golfissa pääset pelaamaan silloin kun haluat, huippukuntoisilla kentillä ja maksat vain siitä mitä pelaat.

Selvitä nämä kolme asiaa, mikäli mietit missä ensi kaudella pelaat:

  • Pääsenkö pelaamaan silloin kun haluan?
  • Saanko pelata hyväkuntoisilla kentillä?
  • Maksanko vain pelaamistani kierroksista?

18r + 9r kenttien ansiosta meillä Kurkissa voidaan lähes tuplata pelattavat kierrosmäärät, ja pääset pelaamaan silloin kun haluat! Eikä Kirkkonummen Evitskog ole sittenkään niin kaukana.

Kurk Golf on pääkaupunkiseudun helmi, jonka vieraspelaajat ovat äänestäneet Pelaaja ensin -palautteissa Uudenmaan kenttien kärkijoukkoon. Kentän huippukunto, harjoitusalueiden läheisyys ja hyvä klubihenki vakuuttivat vieraspelaajat.

Kurkissa on jo parin vuoden ajan tarjottu ratkaisuja pelaajien tarpeisiin. Me kuuntelemme pelaajia ja haluamme palvella laajaa asiakaskuntaamme mahdollisiman kattavasti.

Tervetuloa mukaan rentoon seuraamme Kurk Golf ry/rf!

Kurk Golfissa käytössä ollut toiminnanohjausjärjestelmä NexGolf vaihtui WiseGolfiin 1.1.2022. WiseGolfin käyttöönotto on parhaillaan käynnissä ja uusia jäsenhakemuksia WiseGolfin kautta pääsee tekemään tammikuun aikana. Tällä hetkellä otamme uusia jäsenhakemuksia vastaan sähköpostitse osoitteeseen caddiemaster@gogolf.fi. Ilmoita sähköpostitse yhteystietosi (nimi, osoite, s-posti, puhelinnumero), syntymäaikasi, tasoitus sekä tieto, mihin seuraan olet liittymässä. Kiitos!

X