Väyläesittelyt

VALLEY & LAKE

18-reikäinen Valley&Lake -yhdistelmä on monipuolinen sekoitus kaunista puistokenttää ja mieleenpainuvaa mäkimaastoista metsäkenttää, joka yllättää sopivasti haasteillaan ja hurmaa vaihtelevuudellaan.

Vuonna 2014 valmistuneet viheriöremontit ovat tuoneet Valley&Laken kentille uuden arvokkaan ja entistä houkuttelevamman ilmeen sekä tietenkin uusia mielenkiintoisia juonenkäänteitä lähipeliin.

Valley toimii etuysinä ja sen väylä 9 päättyy lähelle klubitaloa. Valleyn ensimmäinen väylä, lähtee klubitalon vierestä. Lake toimii takaysinä, ja sen ensimmäinen väylä lähtee heti 9 väylän vierestä.

Kierrosten välissä ja niiden jälkeen onkin mukava siirtyä klubiravintolaan nauttimaan raikkaista juomista ja herkullisista välipaloista sekä ruoka-annoksista.

HILL

Vuonna 2005 avattu 9-reikäinen Hill miellyttää etenkin hyvällä pelattavuudellaan sekä harvinaisemmalla kolmen par-3, par-4 ja par-5 yhdistelmällä.

Hill kiertää nimensä mukaisesti mäkimaastossa. Väylät ovat lyhyitä ja vesiesteet loistavat poissaolollaan, siksi haasteet piilevät enimmäkseen griinien ympärillä ja muutamassa vaativassa avauksessa.

Tutustu väyliin alta!