Plus 50 (MobilePay=45005)

Plus 50- toimikunta järjestää ry:n muiden toimikuntien kanssa yhdessä ja erikseen rentoja tapahtumia -- koulutuksia, valmennusta, matkoja, viikkokisoja ja seuraotteluita kauden aikana.

Tapahtumat löytyvät kotisivujen Kilpailu- ja tapahtumakalenterista. Ota rohkeasti yhteyttä jos jokin jäi askarruttamaan.

Viikkokisat

Viikkokisat alkavat viikolla 20, pelata voi itse valitsemanaan viikonpäivänä (ke – la), viimeinen peli viikolla 38, 19 mahdollisuutta joista 7 parasta viikkotulosta huomioidaan viikkokisa rankingin lopputuloksiin.

Ilmoittautuminen Gamebook sovelluksen kautta viimeistään peliä edeltävänä päivänä.

Maksu 5,- € / kierros, -- Maksu MobilePay- numeroon 45005 ennen kierrosta tai käteisellä cädärille (tasaraha).

Kaksi sarjaa(pb ja scratch), joihin voi osallistua samalla pelikerralla. Viikon kolme parasta pb-tulosta ja viikon paras scratch (punainen tee naiset; keltainen tee miehet) tulos palkitaan.


Maj –Cup parikilpailu

Peli pelataan 2 hengen Kurk-joukkuein toista Kurk-joukkuetta vastaan. Joukkueeseen tulee kuulua yksi naispelaaja ja yksi miespelaaja. Tasoitukset lasketaan siten, että joukkueen pelaajien tasoitukset lasketaan yhteen, jaetaan kahdella ja katsotaan slope-taulukosta slope.  Slope-erotus ratkaisee, saako jompikumpi joukkue etua.  

Peli alkaa siten, että toinen joukkueen pelaajista (mies tai nainen) lyö aina parittomilta tiiltä ensimmäisen lyönnin ja toinen parillisilta tiiltä. Peliä jatketaan siten että lyöntivuoro vaihtuu aina jokaisen lyönnin jälkeen. 

Mikäli lyönti menee haitta-alueelle tai “ulos” (pelialueen ulkopuolelle), jatkaa toinen pelaaja pallon lyömistä sääntöjen mukaisesti yhden lyönnin rangaistuksella. Tee-boxista “ulos” lyöty pallo oikeuttaa toisen pelaajan asettamaan pallon teen päälle - eli kolmas lyönti lähtee.


Kilpailu pelataan yhdessä sarjassa, jossa Kurkin jäsenet(nainen ja mies) pelaavat toista paria vastaan. Voittajapari etenee seuraavalle tasolle ja näin edetään aina finaalia kohti, jossa ratkaistaan Kurk Golfin Maj- Cup mestarit.


Ilmoittautuminen avataan kilpailukalenteriin huhtikuun aikana. Ilmoittautuminen päättyy 15.5.2024 ja kisa alkaa 22.5.2024. Ensimmäisen kierroksen tulee olla pelattuna 23.6.2024 mennessä, seuraavaan kierrokseen on varattu 1kk aikaa jne. Kaaviossa ylempänä oleva pari ehdottaa peliaikaa. Mikäli peliaikaa ei saada sovittua kolmella aikaehdotuksella, ylempänä oleva pari saa luovutusvoiton. Finaalipeliä ei ratkaista luovuttamalla. Pelit pelataan siten että miehet pelaavat keltaiselta ja naiset punaiselta tiiltä, max hcp 36. Korkemammallakin tasoituksella voi osallistua mutta 36,0 on korkein mikä otetaan huomioon.

Maj-Cup pelataan täysin tasoituksin eli pelaajaparin yhteenlaskettu tarkka tasoitus x 0,5 + matemaattinen pyöristys.

Hinta 15€/Kilpailija

Seuraottelut

27.5..2024 klo 10.00 Kurk – TaWasT, Kurkissa, pb, pokaali TaWasT:issa

24.6..2024 klo 10.00 HillSide -- Kurk, Kurkissa, pb, pokaali Kurkissa

(13.8.2024). kolmen seuran ottelu Kurk – SGC – HGK, Kurkissa, pb, pokaali Sarfvikissa

reikäpeli Kurk – PGH Peuramaalla?, ajankohta selviää myöhemmin, elokuu?

Kurk – StLG Lohja, pb, ajankohta selviää myöhemmin, elokuu?, pokaali Kurkissa

neljän seuran ottelu Kurk – MGC – StLG – PGC Kurkissa, elo/syys?, pokaali Kurkissa


UAS reikäpelit

Uudenmaan alueen senioreiden (UAS) reikäpelisarja

Pelataan 3-henkisin joukkuein + kapteeni

Alkusarjassa tulevat vastaan tänä vuonna: Nordcenter, EGS ja Pickala

Alkusarjan paras joukkue pääsee jatkoon pudotuspeleihin.

Nordcenter - Kurk

Nordcenter

Kurk - EGS

Kurk

Kurk - Pickala

Kurk


Raimo Aho
0400 577 284
plus50@kurkgolf.fi(Tämä on alustava suunnitelma, josta puuttuu seuraotteluiden päivämäärät sekä muita tietoja(ilmoittautumissovellus). Tiedot päivittyvät myöhemmin)