Kentät ja palvelut


Lake&Valley

18-reikäinen Lake & Valley -yhdistelmä on monipuolinen sekoitus kaunista puistokenttää ja mieleenpainuvaa mäkimaastoista metsäkenttää, joka yllättää sopivasti haasteillaan ja hurmaa vaihtelevuudellaan.

Vuonna 2014 valmistuneet viheriöremontit ovat tuoneet Valley&Laken kentille uuden arvokkaan ja entistä houkuttelevamman ilmeen sekä tietenkin uusia mielenkiintoisia juonenkäänteitä lähipeliin.

Lake toimii etuysinä ja sen väylä 9 päättyy lähelle klubitaloa. Valleyn ensimmäinen väylä, lähtee klubitalon vierestä ja koko kierros päättyykin jälleen klubitalolle.

Kierrosten välissä ja niiden jälkeen onkin mukava siirtyä klubiravintolaan nauttimaan raikkaista juomista ja herkullisista välipaloista sekä ruoka-annoksista.


Hill

Vuonna 2005 avattu 9-reikäinen Hill miellyttää etenkin hyvällä pelattavuudellaan sekä harvinaisemmalla kolmen par-3, par-4 ja par-5 yhdistelmällä.

Hill kiertää nimensä mukaisesti mäkimaastossa. Väylät ovat lyhyitä ja vesiesteet loistavat poissaolollaan, siksi haasteet piilevät enimmäkseen griinien ympärillä ja muutamassa vaativassa avauksessa.