Haemme Kurk Golfin klubille iloisia ja asiantuntevia caddiemastereita asiakaspalvelun tehtäviin!

Mitä tehtäviin kuuluu?

– Olet se positiivinen asiakaspalvelija, jonka pelaaja kohtaa saapuessaan kentälle – Työssäsi golfklubilla vastaat omalta osaltasi eri pelituotteiden myynnistä ja klubin päivittäisistä askareista, kilpailuista sekä olet osa kesän golftapahtumia.

– Olet osa ammattimaista ja kannustavaa tiimiä.

Klubit palvelevat kesällä kello 07.00–22.00. Kiiresesongin ulkopuolella keväällä ja syksyllä klubien aukioloaikoja on supistettu. Työtä tehdään pääsääntöisesti kello 07.00 ja 22.00 välisenä aikana viikon jokaisena päivänä. Haemme kaikkiin kohteisiimme useaa työntekijää osa-aikaisiin työsuhteisiin. Työtä on tarjolla huhtikuun ja lokakuun välillä. Myös työskentely marraskuussa on mahdollista.

Kurkissa puhaltaa uudet tuulet ja haluamme sinut mukaan tekemään Suomen hauskimmasta golfkentästä myös Suomen parhaan! Kokosimme alas listan mielestämme työn muutamista parhaista puolista.


-Työskentely golf-miljöössä
-Kannustava sekä kokenut henkilöstö
-Vaihtuvat sekä monipuoliset työtehtävät
-Pelikierrokset sekä rangen käyttö ovat työntekijöille ilmaisia Kurk Golfissa :)

Mikäli olet aktiivinen, hyvillä sosiaalisilla taidoilla varustettu tyyppi sekä etkä pelkää pientä kiirettä, sovit varmasti nuoreen joukkoomme! Kielitaidosta ja asiakaspalvelukokemuksesta on hyötyä tehtävässä, mutta koulutamme työssä tarvittavan osaamisen. Golftaustasta on tottakai hyötyä, mutta se ei ole välttämätöntä. Jokainen caddiemaster tulee suorittamaan golfin ajokortin eli green cardin ensimmäisten viikkojen aikana. Green card on ilmainen työntekijöille. Vaadimme työntekijältä vähintään 18-vuoden ikää.

Kiinnostuitko tehtävistä? Hae paikkaa lähettämällä CV sekä hakemus sähköpostitse osoitteeseen aaro.loyttymaki@golfstar.fi Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten kannattaa olla nopea! Hae tehtävää kuitenkin viimeistään 6.4.2024.
​​​​​​​​​​​​​​
Lisätietoja tehtävästä antaa:

Palvelupäällikkö
Aaro Löyttymäki
040 536 7047
​​​​​​​aaro.loyttymaki@golfstar.fi