PRESS RELEASE

Stockholm 2024-03-15

GolfStar saapuu Suomeen!


Caddies Europe Ab hankkii neljä golfkeskusta Suomessa GoGolfin konkurssipesältä. Tämä tarkoittaa, että Caddies Europen tytäryhtiö GolfStar AB ottaa vuonna 2024 haltuunsa pääkaupunkiseudulla 27-reikäisen Kurk Golfin toiminnan, Leppävaaran Rangen ja Megarangen sekä Hirvensalon Golfin toiminnan Turussa.

Kaupan myötä GolfStar ja Caddies saavat vankan jalansijan Suomessa. Tämä luo loistavat edellytykset tarjota monipuolisia golfpalveluja suomalaisille pelaajille ja kenttien omistajille, mikä on Caddiesin strategian mukaista. GolfStarin pelaajat voivat tulevaisuudessa harrastaa ja pelata golfia vapaasti ympäri vuoden yli 20 golfkentällä Ruotsissa, Suomessa ja Espanjassa. "Tämä ainutlaatuinen kokonaisuus heijastaa täysin liiketoimintastrategiaamme, joka pyrkii uudistamaan golfteollisuutta Pohjoismaissa ja Espanjassa", toteaa Tony Trigell, Caddies Europe AB:n toimitusjohtaja.

On fantastista, että GolfStar on hankkinut nämä neljä golfkeskusta ja aloittaa toiminnan Suomessa, sanoo Tuomas Snäkin, tuleva GolfStar Finlandin toimitusjohtaja. GolfStar on uudistanut alaa Ruotsissa viimeisen kymmenen vuoden aikana golfin, golfkenttien omistajien ja golfarien hyväksi. On hienoa, että GolfStar näkee mahdollisuuden myös Suomessa muuttaa markkinaa positiivisesti. Nyt suunnittelemme tämän kauden käynnistämistä ja samalla strateginen tavoitteemme on jatkaa kasvua lisäämällä kohteita pääkaupunkiseudulla ja Turun alueella, jatkaa Tuomas.

GolfStarin liikeideana on tarjota golfareille Pohjoismaissa ja Espanjassa laaja valikoima fiksuja ja edullisia golfmahdollisuuksia. Pyrimme parantamaan kaikkien golfareiden mahdollisuuksia pelata, mikä onnistuu yli 20 golfkenttämme ansiosta. Suomen keskukset tarkoittavat, että tarjoamme nyt asiakkaillemme vielä enemmän "eniten golfia rahalle" ja mahdollisuuden pelata golfia ympäri vuoden kolmessa eri maassa. Lisäksi suomalaiset asiakkaamme saavat myös pääsyn GolfStar Traveliin, mikä tarkoittaa edullisia hintoja "Stay & Play" -paketeille useilla valikoiduilla kohteillamme Espanjassa, kertoo Stefan Brikell, GolfStarin markkinointijohtaja.

Lisätietoja:
Tony Trigell, CEO Caddies Europe AB,
tel: +46 703-08 69 69 tai
e-mail: tony.trigell@caddies.eu

Stefan Brikell, Market Director GolfStar,
tel: + 46 708 35 05 26 tai
e-mail: stefan.brikell@golfstar.se

Tuomas Snäkin, CEO GolfStar Finland,
tel: +358 400 26 28 27, tai
e-mail: tuomas.snakin@golfstar.fi _____________________________________________________
GolfStar on Caddies Europe AB (publ.) tytäryhtiö ja Pohjois-Euroopan suurin MCO ”multi course operator”, joka hallinnoi ja operoi yhteensä 22 golfkenttää. Golfkentät sijaitsevat 14 golfkeskuksessa Suur-Tukholman alueella, yksi kenttä sijaitsee Espanjassa ja neljä keskusta Suomessa, joita käyttää yli 50.000 pelioikeutettua. Caddies-konserniin kuuluu tällä hetkellä GolfStar, Cloud Golf Club, TopTee Greenkeeping AB, SmartGolfa, Greenfee Outlet ja Golfresan on Tour.


Stefan Brikell, Tony Trigell ja Tuomas Snäkin