Ruotsin pelimatka Star- kentille 7.9.- 11.9.-23

Ensimmäinen yö Finnlinesin lautalla, jossa oli illalla oli vielä buffee-ruokailu – tälle lautalle ei otettu kuin autoilevia ja moottoripyöräileviä matkustajia, joten meno oli rauhallista.

Ensimmäinen pelipäivä

Waxholm Golf

Vaxholm Golfin greenit ja väylät olivat erittäin hienossa kunnossa, ja ehkä syynä oli kahtena seuraavana päivänä pidetyt seuran mestikset.

Gäddiemasterin ja keittiön palvelut olivat **** tähden luokkaa – parhaan pb saalisti Vellamo saaden 37 p

Ensimmäinen yö Scandic Sollentunassa – mukava hotelli. Ruokailun illalla jokainen hoiti itse parhaaksi katsomallaan tavalla ja illalla istuttiin tovi ala-aulan baarissa nauttien ”virvokkeit”.

Aamupala erittäin hyvä ja päivän aloitus onnistui loistavasti

Toinen pelipäivä

Lindö /Dahl

Tämäkin kenttä oli hyvässä kunnossa ja palvelu pelasi jo totuttuun malliin. Parhaan pb saalisti Kalle.

Plussana tälle kentälle oli se¨, että meillä oli mahdollisuus syödä tilattuja hamppareita terassilla kierroksen jälkeen – olivat muuten erittäin hyviä.

Toinen yö Sollentunassa samassa hotellissa – osa matkustajista ruokaili läheisessä meksikolaisessa ravintolassa. Kummallinen kulttuuri, jossa ravintolat sulkevat ovensa jo klo 20.00 – rikas maa??

Kolmas pelipäivä

Kyssinge Golf

Kenttä oli hyvin hoidettu ja greenit aika nopeat – tämän päivän parhaasta pb vastasi Airi ja Kalle tasatuloksin, mutta Airi sai palkintopallon pienemmän tasoituksen vuoksi.

Hankaluuksia oli suihkujen ja pyyhkeiden osalta, joita ei tahtonut löytyä useista pyynnöistä huolimatta. Sauna ei ollut päällä ja gädärinäkin oli nuori tyttö, jolle suomalaisryhmän saapuminen oli yllätys, eikä omien kenttien nimet olleet tuttuja.

Tämä oli ainut kenttä, jossa Arlandan nousevat koneet aiheuttivat ”meluhaittaa” joillekin.


Bussinkuljettaja Marko oli niin kiinnostunut lajistamme, että hän kiersi mukanamme 45 väylää ja etsi ”harhautuneita” palloja raffeista hyvällä menestyksellä. Olihan se hänellekin uusi kokemus ja avarsi golffareiden ”maailmaa” sivulliselle. Markolle ***** onnistuneesta matkasta.