Päivityksiä ja tapahtumia GolfStar Megarangella

GolfStar Megarangen kausi on avautunut hieman suunniteltua myöhemmin, mutta startti on ollut lupaava ja muutamia uudistuksia on jo pelaajille saatu. Vaikka kausi käynnistyi viiveellä, on se saanut innostuneen vastaanoton ja lähtenyt käyntiin energisesti.

Tuoreita parannuksia, pelaajille

Kauden alussa golffarit ovat päässeet nauttimaan monista parannuksista. Uusia palloja on otettu käyttöön, mikä parantaa lyöntiharjoittelua huomattavasti. Lisäksi huonokuntoisimmat lyöntimatot on poistettu käytöstä ja tilalle on tullut kaksi uutta pitkää lyöntimattoa. Nämä uudet matot tarjoavat entistä paremmat puitteet harjoitteluun ja pelaamiseen.

Kahvio ja Proshop harjoittelun tukena

Rangen yhteydessä toimiva kahvio on avoinna, tarjoten virkistäviä juomia ja maukkaita välipaloja golffareille. Lisäksi proshop on kokenut uudistuksen, joka palvelee rangen asiakkaita yhä paremmin. Jäikö hanska kotiin? Eikö seuraavan kierroksen pelipallot ole lyöntikuntoisia? Ei hätää, Megalta löytyy kaikki!

Jatkuvaa kehitystä ja tapahtumia

GolfStar Megarange -alueen kehitys ei pysähdy tähän; aluetta siistitään jatkuvasti ja siellä tullaan kesällä järjestämään erilaisia tapahtumia, jotka toivottavasti kiinnostavat Megan golffareita ja tarjoavat mielenkiintoista tekemistä koko perheelle.

Suurin uutuus kaudelle 2024 on Megalle saapuva GolfMore-järjestelmä, joka tuo digitaalisen pallokortin jokaisen golfaajan ulottuville. Tämä järjestelmä tekee pallokoneella asioinnista niin helppoa, kun sen kuuluisikin olla. Pallokortti kulkee aina mukana puhelimessasi ja voit valita haluamasi korikoon näppärästi sovelluksesta. GolfMore järjestelmän odotetaan olevan käytössä toukokuun aikana!

Kausi on siis lähtenyt käyntiin täynnä uutta energiaa ja uudistuksia, jotka lupaavat tehdä tästä golfkaudesta erityisen onnistuneen. Tervetuloa nauttimaan uudistetusta GolfStar Megarange -alueesta, jossa jokainen löytää jotakin nautittavaa!