Kurk kehittyy

Kevät on tuonut mukanaan vilskettä ja vilinää Kurk Golfiin.

GolfStarin tiimi on aloittanut klubin ja kentän työt lentävällä lähdöllä. Pitkä talvi on hillinnyt peli-intoja, mutta nyt kentät on avattu erinomaisessa kunnossa vuodenaikaan nähden ja tietysti valmiina ilahduttamaan sekä haastamaan golfaajia. Mutta kevät ei ole pelkkää auringonpaistetta ja lintujen laulua; se on alkua Kurk Golfin kehitystyölle.

Talven jäljiltä

Onneksi talvi on kohdellut golfkenttää hyvin. Suotuisat sääolosuhteet ovat auttaneet pitämään kentän kunnossa yhdessä henkilökunnan kanssa. Kevään ja kesän aikana Kurkissa tehdään suunnitelmallista kentänhoitoa ja pidetään hyvästä kunnosta huoli koko kauden läpi!

Kevään kriittiset tehtävät

Kevät on ollut GolfStar Finlandin henkilökunnalle kiireistä aikaa! Seuran jäsenten aktiivinen osallistaminen, golfmessuille valmistautuminen, uusien työntekijöiden rekrytointi niin kentänhoitoon kuin klubille, markkinointikampanjoiden käynnistäminen ja kentänhoidon koneiden hankinta ovat kaikki tärkeitä palasia kauden rakentamisessa.

Mitä Kurkissa on jo tapahtunut?

Kevään edetessä klubilla on jo nähtävissä pieniä päivityksiä. Klubialue on siistitty ja raikastettu, mikä luo entistä viihtyisämmän ympäristön niin vanhoille kuin uusillekin pelaajille. Lisäksi rangen lyöntimatot on vaihdettu, mikä parantaa harjoittelukokemusta merkittävästi. GolfStarin muiden kenttien elementtejä on tuotu klubitalon aulaan ja tulevaisuudessa GolfStar sekä muut Caddies-brändit näkyvät entistä enemmän pelaajille, kuuluuvathan pelioikeuteen kaikki muutkin Ruotsin ja Espanjan kentät.

Tulevaisuuden suunnitelmat

Kurkissa ei kuitenkaan levätä laakereilla, sillä kehitystyö jatkuu. Luvassa on Kurkin brändin kehittämistä uuteen suuntaan, mikä tulee ilmentämään modernia golfkulttuuria, perinteitä ja lajia kunnioittaen. Kentänhoitoon panostetaan jatkuvasti ja opasteet kentällä uusitaan huomioiden uusi pelijärjestys sekä haluamme kehittää kentällä liikkumista entistä sujuvampaan suuntaan. Rangepallojen päivitys aloitetaan kauden aikana ja sitä jatketaan myös tulevaisuudessa.

Kokonaisuudessaan me GolfStar Finlandilla olemme ottaneet kevään haasteet vastaan innolla. Haluamme jatkuvasti kehittää suurilla ja pienillä teoilla pelikokemusta kaikkien pelaajien kanssa ja otamme mielellämme aina kehitysehdotuksia vastaan pelaajilta!

​​​​​​​Tervetuloa GolfStar Kurk Golfiin!