GolfStar Leppävaara kehittyy

Leppävaaran range on tänä keväänä avannut ovensa hieman tavanomaista myöhemmin, syynä alueen kosteusolosuhteet. Kevätsateet ja lumen sulaminen ovat pitäneet alueen märkänä, mutta viivästyksestä huolimatta uusi kausi on käynnistynyt täydellä teholla!

Uudistuksia ja parannuksia

Range on kokenut useita uudistuksia, jotka tuovat tuoretta ilmettä ja parantavat käyttökokemusta. Aluetta on siistitty ja GolfStar-brändiä on tuotu näkyvämmin esiin, mikä luo yhtenäisen ja tyylikkäämmän ilmeen. Erityisesti huomiota on kiinnitetty lyöntimattoihin, jotka on uusittu kokonaan rangen toiselta puolelta. Kehitystyö jatkuu myös kauden aikana ja myös mm. rangepalloja päivitetään kauden aikana. GolfStarin henkilökunta ottaa aina kehitysehdotuksen ja palautteet vastaan alueesta ja palveluista!

Kahvio palvelee golfaajia

Rangen yhteyteen avattu kahvio tarjoaa virkistystä ja evästä golfaajille ennen tai jälkeen harjoittelun. Kahvion avajaiset ovat herättäneet innostusta, ja se on valmis palvelemaan kaikkia rangen asiakkaita tuoreilla välipaloilla, juomilla ja kevyillä aterioilla.

Parkkipaikat haasteena

Parkkipaikkojen riittävyys on tunnistettu haasteeksi, sillä paikat ovat olleet tiukassa etenkin vilkkaimpina aikoina. Tästä syystä aktiivisesti etsitään ratkaisuja parkkipaikkaongelmaan, jotta kaikki vierailijat voivat saapua rangelle vaivattomasti.

GolfMore - pallokortti aina mukana!

Suurin uutuus Leppävaaraan saapuva GolfMore-järjestelmä, joka tuo digitaalisen pallokortin jokaisen golfaajan ulottuville. Tämä järjestelmä tekee pallokoneella asioinnista niin helppoa, kun sen kuuluisikin olla. Pallokortti kulkee aina mukana puhelimessasi ja voit valita haluamasi korikoon näppärästi sovelluksesta. GolfMore järjestelmän odotetaan olevan käytössä toukokuun aikana!

Tervetuloa nauttimaan

Leppävaaran range toivottaa kaikki tervetulleiksi nauttimaan uudistuvasta ilmeestä ja palveluista. Olitpa sitten kokenut golfaaja tai vasta lajin pariin tutustuva, meillä on tarjota erinomaiset puitteet golfin harjoitteluun. Tule kokemaan kevään uudistukset ja aloita golfkausi Leppävaarassa!