Plus 50


Plus 50- toimikunta järjestää ry:n muiden toimikuntien kanssa yhdessä ja erikseen rentoja tapahtumia -- koulutuksia, valmennusta, matkoja, viikkokisoja ja seuraotteluita kauden aikana.

Tapahtumat löytyvät kotisivujen Kilpailu- ja tapahtumakalenterista. Ota rohkeasti yhteyttä jos jokin jäi askarruttamaan.


Viikkokisat:

Viikkokisat alkavat viikolla 20, pelata voi itse valitsemanaan viikonpäivänä ja tulostaan voi parantaa toisella kierroksella (ke – la), viimeinen peli viikolla 38, 19 mahdollisuutta joista 7 parasta viikkotulosta huomioidaan viikkokisa rankingin lopputuloksiin

Ilmoittautuminen Wise Golf-sovelluksen kautta viimeistään peliä edeltävänä päivänä

Maksu 5,- € / kierros, max. kaksi kierrosta / viikko, josta parempi huomioidaan -- Maksu MobilePay- numeroon 45005 ennen kierrosta tai käteisellä cädärille

Kaksi sarjaa(pb ja scratch), joihin voi osallistua samalla pelikerralla. Viikon kolme parasta pb-tulosta ja viikon paras scratch tulos palkitaan


Maj –Cup parikilpailu
Jokainen pari päättää etukäteen, kumpi pelaaja lyö aloituslyönnin ensimmäisellä tiillä. Siitä lähtien he lyövät draivit vuorotellen. Aloituslyöntien jälkeen yhteistä palloa lyödään vuorotellen, eivätkä mahdolliset rangaistuslyönnit vaikuta lyöntijärjestykseen.

Kilpailu pelataan yhdessä sarjassa, jossa Kurkin jäsenet(nainen ja mies) pelaavat toista paria vastaan. Voittajapari etenee seuraavalle tasolle ja näin edetään aina finaalia kohti, jossa ratkaistaan Kurk Golfin Maj- Cup mestarit.

Ilmoittautuminen avataan kilpailukalenteriin huhtikuun aikana. Ilmoittautuminen päättyy 15.5.2023 ja kisa alkaa 22. 5.2023. Ensimmäisen kierroksen tulee olla pelattuna 23.6.2023 mennessä, seuraavaan kierrokseen on varattu 1kk aikaa jne. Kaaviossa ylempänä oleva pari ehdottaa peliaikaa. Mikäli peliaikaa ei saada sovittua kolmella aikaehdotuksella, ylempänä oleva pari saa luovutusvoiton. Finaalipeliä ei ratkaista luovuttamalla. Pelit pelataan siten että miehet pelaavat keltaiselta ja naiset punaiselta tiiltä, max hcp 36. Korkemammallakin tasoituksella voi osallistua mutta 36,0 on korkein mikä otetaan huomioon.

Maj-Cup pelataan täysin tasoituksin eli pelaajaparin yhteenlaskettu tarkka tasoitus x 0,5 + matemaattinen pyöristys.

Hinta 15€/Kilpailija


Seuraottelut:


30.5.2023 klo 9.00 Kurk – TaWasT, Hämeenlinna, bp

14.6.2023 klo 10.00 HillSide -- Kurk, Kurkissa, bp

29.6. kolmen seuran ottelu Kurk – SGC – HGK, Sarfvik, bp

reikäpeli Kurk – PGH, ajankohta selviää myöhemmin

10.8.2023 Kurk – StLG Lohja,pb

5.9.2023 neljän seuran ottelu Kurk – MGC – StLG – PGC Kurkissa


UAS reikäpelit:

Uudenmaan alueen senioreiden (UAS) reikäpelisarja

Pelataan 3-henkisin joukkuein + kapteeni

Alkusarjassa tulevat vastaan tänä vuonna: Nordcenter, EGS ja Pickala

Alkusarjan paras joukkue pääsee jatkoon pudotuspeleihin.

Kurk - Nordcenter

Kurk

EGS - Kurk

EGS

Pickala - Kurk

Pickala


Raimo Aho

0400 577 284

plus50@kurkgolf.fi