Uutiskirje 27.2.

Kurk Golfin kentistä on pidetty koko talvi hyvää huolta!

Kun marraskuussa tuli ilmoitus myös Kurk Golfin kenttäyhtiön Golf Holdings Finland Oy:n konkurssista, oli konkurssipesän hoitajille tehtävä selväksi, että kentistä pitää pitää huoli koko talvi. Näin on myös tapahtunut. Griinejä on aurattu lumesta sekä pinnalle muodostunutta jäätä on yritetty parhaan mukaan poistaa, jotta nurmi saa hengittää.Kenttäyhtiön tulevaisuus

Kaikilta on vaadittu talven aikana kärsivällisyyttä Kurk Golfin kenttäyhtiön kohdalla. Nyt voimme kuitenkin rohkeasti ilmoittaa, että olemme varmoja siitä, että Kurkissa golfataan normaaliin tapaan myös kaudella 2024. Toivomme ja uskomme myös, että saamme ilmoittaa uutisista mahdollisimman pian!

Pieni kärsivällisyys vielä ja tästä tulee mahtava golfkausi!


Kurk Golfin uudet nettisivut julkaistaan perjantaina 1.3.

Kenttäyhtiön myynti on päässyt siihen pisteeseen, että nyt on vihdoin aika julkaista Kurk Golfin uudet nettisivut. Nettisivut julkaistaan tulevana perjantaina 1.3. Osoite säilyy täysin samana, eli www.kurkgolf.fi. Huomioithan, että siirrossa saattaa mennä hetki, joten sivut voivat olla ensin hetken aikaa pois käytöstä.
​​​​​​​Samalla myös jokaiselle jäsenelle luodaa tunnukset järjestelmään. Ei kuitenkaan huolta! Tunnukset pysyvät täysin samoina kuten aikaisemminkin. Tunnus on jokaisella muodossa seuratunnus+jäsennumero. (esim. Kurk4793).

Salasana jokaiselle jäsenelle palautuu myös oletusmuotoon. Suosittelemme salasanan vaihtamista samalla, kun käyt katsomassa uudet kotisivut!

Oletussalasana

Oletussalasana toimitetaan jäsenille sähköpostitse perjantaina 1.3.


Jäsenlaskujen eräpäivä lähestyy

Kaudella 2023 jäseninä olleille ollaan jäsenlasku kaudesta 2024 lähetetty 31.1.2024. Eräpäiväksi laskuille laitettiin syyskokouksen päätökselle 28.2.2024.

Osa jäsenistä ovat pohtineet Kurkin tulevan kauden mahdollista epävarmuutta ja sen kautta miettineet uskallusta jäsenmaksun maksuun. Kentästä on kuitenkin koko talven pidetty hyvää huolta ja nyt kun sopimusteknisestikin asiat ovat kirjaimellisesti loppusuoralla, jäsenlaskun voi maksaa luottavaisin mielin.

Huomioithan, että eBirdiessä jäsenkortissasi lukee "Voimassa 31.3.2024 asti". Kaikilla 2024 jäsenmaksun maksaneiden kohdalla tuo tieto päivittyy automaattisesti 1.4.2024. Tämän jälkeen tasoituskortissa pitäisi lukea "Voimassa 31.3.2025 asti".


Naisten peli-ilta 17.3.

Seuraava naisten peli-ilta on 17.3. kello 14.00-17.00 Inside Golfissa.
Pelataan 9 reikää ja nautitaan pienestä purtavasta. 12 ensimmäistä ladyä mahtuu mukaan.

​​​​​​​Tervetuloa! ❤️

ILMOITTAUTUMINEN


Save the date!

Kevään viimeinen simulaattorikilpailu pelataan golfmessu viikonloppuna, eli sunnuntaina 24.3. kello 12.00-15.00 Inside Golfissa.

Kutsu kilpailuun tulee lähipäivinä!


Ilmaiset lyöntipaikat Kurkin jäsenille, sekä etukoodi simulaattoriin!

Entinen GoGolf Lounge on saanut myös uuden omistajan. GoGolf Lounge, nykyiseltä nimeltään Golf Lounge on vihdoin avattu ja edut Kurkin jäsenille on myös päivitetty!

  • Lyöntipaikat joka tiistai sekä torstai kello 9-12 ilmaiset Kurk Golfin jäsenille. (Voimassa 30.4.2024 asti)

  • Koodilla KURKVIP saat myös 15% alennuksen golf simulaattoreissa aina 31.3.2024 asti!


Golf Lounge
Keran hallit, Karantie 4, Espoo

TUTUSTU GOLF LOUNGEEN TÄSTÄ