Starttaa syksy hyvällä energialla ja mielellä!

Kuullas järjestää GolfStarin kanssa hyväntekeväisyysgolftapahtuman HR-päättäjille, jonka tuotto menee lyhentämättömänä Mieli ry:lle. Ilmoittaudu mukaan golfaamaan ja verkostoitumaan mielen hyvinvoinnin eteen. Varaa paikkasi nopeasti, sillä mukaan mahtuu vain 60 ensimmäistä HR-päättäjää.

Tapahtuman hinta / per henkilö on 165 € ( + alv )

Hienoa, jos saat tiimin mukaan, jolloin tiimiinne liittyy Kuullaksen hyvän mielen lähettiläs pelaamaan ja tuomaan innostusta tiimiin. Tapahtuman hinta tiimille on 495 e (+ alv) ja se on kolmelle henkilölle (sisältää kolme pelipaikkaa. )

Tapahtuman hinnat sisältävät: aamiaisen, golfkierroksen, lounaan, Jaana Hautalan (tietokirjailija, kouluttaja ja mielen hyvinvoinnin ammattilainen) keynote -puheen mielen hyvinvoinnista ja hyvän mielen tuotekassin.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: irina.krohn@kuullas.com tai puhelimitse 050 516 0298

Lisäkysymyksissä voit olla myös yhteydessä: jaana.hautala@oivaltamaan.fi tai puhelimitse 050 34 06 288

Mikäli tuot tiimin mukaan: Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä!

Päivän aikataulu:

8.00 Ovet aukeaa/ ilmoittautuminen / aamiainen

9.00 Tervetulosanat Kurk Golfin TJ:ltä ja Kuullakselta

9.30 Siirtyminen lähtöpaikoille

10.00 Yhteislähtö

14:30 Alkaen yhteinen ruokailu

15:30 Mielen hyvinvoinnin puhe, palkintojen jako ja verkostoitumista

16:00 Tapahtuman päätös

Pelimuotona scramble, 4 hengen joukkueet, pistebogey (3/4 tasoituksin). Jokainen pelaaja lyö avauksen, minkä jälkeen joukkue valitsee yhden avauksen. Kaikki pelaajat pelaavat ko. paikasta oman pallon reikään saakka. Kaksi parasta tulosta jokaiselta reiältä lasketaan joukkueen tuloksiin.