Skoorauskurssit

Vie pelisi uudelle tasolle GoGolf valmentajien kanssa

GoGolfin ammattitaitoinen valmennustiimi on suunnitellut kurssivalikoimamme vastaamaan jokaisen golfarin tarpeita. Golfarin polku alkaa Päivässä Golfariksi Green Card -kurssista ja etenee jatkokurssien myötä Pelaa alle 100 -kurssille.

Pidempään pelanneet golfarit voivat valita itselleen omiin tavoitteisiinsa sopivan kurssin, kuten Pelaa alle 80- tai 90 -kurssin.


Kaudelle 2022 Pelaa Alle 100 -90 ja 80 -kurssien sekä Päivässä Golfariksi -kurssien aikataulut on julkaistu ja ilmoittautuminen on jo käynnissä!
​​​​​​​

Haluatko kehittää peliäsi seuraavalle tasolle, minimoida 3-putin greenit ja saada kierrostuloksesi toistuvasti alle 100 lyönnin? GoGolfin Pelaa alle 100 -kurssi on pelinomainen ja kehittävä golfkurssi, jonka tavoitteena on saada varmuus eri lyöntien käyttöön pelitilanteessa. Kurssi antaa lisätietoa omatoimisesta harjoittelusta ja pelin kehittämisestä.
​​​​​​​

Haluatko kehittää peliäsi seuraavalle tasolle, eliminoida tuplabogit ja saada kierrostuloksesi toistuvasti alle 90 lyönnin? GoGolfin Pelaa alle 90 -kurssi on tavoitteellinen ja kehittävä golfkurssi, jossa perehdytään syvemmin siihen, mistä kierrostulos koostuu.

​​​​​​​

Haluatko lisätä lyöntiesi toistettavuutta ja upottaa enemmän putteja alle 6 metristä? Haluatko kehittää peliäsi seuraavalle tasolle ja saada kierrostuloksesi toistuvasti alle 80 lyönnin? GoGolfin Pelaa alle 80 -kurssi on tavoitteellinen ja tuloksellisesti kehittävä golfkurssi, joka vaatii pelaajalta myös omatoimista harjoittelua.