Kurk Golfin kausi starttaa!

Golfkausi 2022 Kurk Golfissa alkaa! Range avautui keskiviikkona 27.4. ja 9 -reikäinen Hill -kenttä avautuu vappupäivänä 1.5. klo 11.00.


​​​​​​​Hill -kentän lähtöaikojen ajanvaraus aukeaa torstaina 28.4. klo 14.00. Lähtöajan voit varata WiseGolfin kautta, jonne pääset kurkgolf.fi -sivujen kautta tai soittamalla asiakaspalveluun puh. 0600 197 84 (puhelun hinta 0,75€/min+pvm).

Huomioithan, että asiakaspalvelun numero on muuttunut.


Rangen maksutavat

  • Lähimaksu
  • GoGolf pallokortti
  • PoletitKurk Golfin Valley -kenttä avataan lauantaina 7.5. Ajanvaraus Valley -kentälle avautuu tiistaina 3.5. klo 11. Lake -kentän avautuminen tarkentuu myöhemmin ja tiedotamme siitä erikseen.

Kaudelle 2022 on tullut muutoksia varaus- ja peruutuskäytäntöihin. Löydät kauden 2022 varauskäytäntöihin liittyvät tiedot tästä tiedotteesta sekä ohjeet WiseGolfiin kirjautumiseen ja ajanvaraukseen. Ajantasaiset tiedot löytyvät myös uudistetuilta verkkosivuiltamme kurkgolf.fi.


Kirjautumisohjeet

Alla olevasta linkistä pääset katsomaan Kirjautumis- sekä ajanvarausohjeet
​​​​​​​


GoGolf Play -pelioikeudella pelaavat, jäsen toisessa seurassa
Muiden kuin Kurkin jäsenten tulee rekisteröityä ja käyttäjätunnus on rekisteröitymisessä käytetty sähköpostiosoite. Rekisteröidy klikkaamalla Kurk Golfin etusivun oikeasta yläreunasta.


Mikäli kirjautumisessa esiintyy ongelmia tai et tiedä jäsennumeroasi, otathan yhteyttä kurk@gogolf.fi