Kurk Golf ry:n terveiset ja tilannepäivitys

Seuran hallitus on tammikuussa kokoontunut vuoden ensimmäiseen kokoukseensa ja meillä alkaa olla jo nippu hyviä ajatuksia kasassa tulevaa kesäkautta varten! Talvikaudellakin vielä tapahtumia riittää, niistä lisää alla toimikuntakohtaisissa terveisissä.

Olemme viime viikolla saaneet Kurk Golfin Wise Golf ympäristön osittain siirrettyä GoGolfin kannasta Kurk Golfin omaan kantaan ja testanneet jäsenlaskujen lähetyksen toiminnot ja kaikki näyttää toimivan hienosti. Tulemme lähettämään jäsenlaskut alkuperäisen suunnitelman mukaan, kaikille jäsenille tämän päivän tilanteen ja yhteystietojen mukaisesti huomisen päivän aikana, keskiviikkona 31.01. ja niiden eräpäivä tulee olemaan syyskokouksen päätöksen mukaisesti 28.02.2024.

Wise Golf kantasiirto on vielä siinä määrin kesken, että Kurk Golfin verkkkosivut ovat vielä vanhassa GoGolfin kannassa ja ne tulevat siirtymään uuteen kantaan vasta hieman myöhemmin kevään aikana. Tästä johtuen jäsenlaskut eivät tule näkymään omalla Wise Golf tilillänne www.kurkgolf.fi osoitteesta kirjautuessanne, vaan ne löytyvät toistaiseksi ainoastaan sähköpostista.

Kurk Golfin kenttäyhtiön tilanne on myös viime kerran jälkeen edennyt. Tarjousten jättöaika päättyi tiistaina 23.01. klo. 13:00, jonka aikana kiinnostusta oli pesänhoitajan kommentin mukaan varsin mukavasti. Seuraava askel on esitellä paras jätetty tarjous velkojille ja muutaman viikon sisällä uskoisin olevamme jo viisaampia ja toivon voivamme jo kertoa iloisia uutisia Kurk Golfin kentän kesäkaudesta 2024.

Oikein hyvää talvikauden jatkoa toivottaen,

Lars Forsström