Etsimme nyt klubihenkilökuntaa kaudeksi 2022

Haemme golfkenttien klubeille iloisia ja asiantuntevia kausityöntekijöitä asiakaspalvelun ja ravintolan tehtäviin.


Mitä tehtäviin kuuluu?

  • Olet se positiivinen asiakaspalvelija, jonka pelaaja kohtaa saapuessaan kentälle – Työssäsi golfklubilla vastaat omalta osaltasi eri peli- ja ravintolatuotteiden myynnistä ja klubin päivittäisistä askareista
  • Olet osa ammattimaista ja kannustavaa tiimiä


Klubit palvelevat kesällä kello 08.00–21.00. Kiiresesongin ulkopuolella keväällä ja syksyllä klubien aukioloaikoja on supistettu. Työtä tehdään pääsääntöisesti kello 07.00 ja 21.00 välisenä aikana viikon jokaisena päivänä. Haemme kaikkiin kohteisiimme useaa työntekijää sekä osa-aikaisiin, että kokoaikaisiin työsuhteisiin. Työtä on tarjolla huhtikuun ja lokakuun välillä.

Kaudeksi 2022 haemme työntekijöitä neljään kohteeseen: Vuosaari Golf (Helsinki), Hills by GoGolf (Jokikunta), Kurk Golf (Evitskog) ja Peuramaa Golf (Kirkkonummi). Muistathan mainita hakiessasi työpaikkaa, mihin kohteeseen haet!

Meillä GoGolfilla on mahtava tekemisen meininki, joten mikäli olet aktiivinen ja hyvillä sosiaalisilla taidoilla varustettu tyyppi, sovit varmasti joukkoomme! Kielitaidosta ja asiakaspalvelukokemuksesta on hyötyä tehtävässä, mutta koulutamme työssä tarvittavan osaamisen. Golftaustasta on myös hyötyä, mutta se ei ole välttämätöntä.

Kiinnostuitko tehtävistä? Lähetä meille hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen rekry@gogolf.fi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten kannattaa olla nopea! Hae tehtävää kuitenkin viimeistään 11.2.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuomas Snäkin: tuomas.snakin@gogolf.fi