Etsimme Caddiemastereita kaudeksi 2023!


Haemme golfkenttien klubeille iloisia ja asiantuntevia kausityöntekijöitä asiakaspalvelun tehtäviin.

Mitä tehtäviin kuuluu?

– Olet se positiivinen asiakaspalvelija, jonka pelaaja kohtaa saapuessaan kentälle – Työssäsi golfklubilla vastaat omalta osaltasi eri pelituotteiden myynnistä ja klubin päivittäisistä askareista, kilpailuista sekä olet osa kesän golftapahtumia

– Olet osa ammattimaista ja kannustavaa tiimiä

Klubit palvelevat kesällä kello 07.00–22.00. Kiiresesongin ulkopuolella keväällä ja syksyllä klubien aukioloaikoja on supistettu. Työtä tehdään pääsääntöisesti kello 07.00 ja 22.00 välisenä aikana viikon jokaisena päivänä. Haemme kaikkiin kohteisiimme useaa työntekijää sekä osa-aikaisiin, että kokoaikaisiin työsuhteisiin. Työtä on tarjolla huhtikuun ja lokakuun välillä.

Kurkissa on mahtava tekemisen meininki ja työpaikkamme ovat supersuosittuja. Kokosimme alas listan mielestämme työn parhaista puolista.


-Työskentely golf-kentällä
-Mahdollinen työskentely usealla GoGolf-kentällä
-Työilmapiiri
-Vaihtuvat sekä monipuoliset työtehtävät

Mikäli olet aktiivinen ja hyvillä sosiaalisilla taidoilla varustettu tyyppi, sovit varmasti joukkoomme! Kielitaidosta ja asiakaspalvelukokemuksesta on hyötyä tehtävässä, mutta koulutamme työssä tarvittavan osaamisen. Golftaustasta on myös hyötyä, mutta se ei ole välttämätöntä. Myös työskentely useilla GoGolf-kentillä on mahdollista.

Kiinnostuitko tehtävistä? Hae paikkaa osoitteessa https://careers.gogolf.fi/. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten kannattaa olla nopea! Hae tehtävää kuitenkin viimeistään 10.2.2023.
​​​​​​​​​​​​​​

Lisätietoja tehtävästä antaa

Aaro Löyttymäki

aaro.loyttymaki@gogolf.fi, 040 536 7047