Etsimme caddiemasteria loppukaudeksi!


Haemme iloiseen joukkoomme caddiemasteria asiakaspalvelu tehtäviin loppukaudeksi 2024.

Mitä tehtäviin kuuluu?

– Olet se positiivinen asiakaspalvelija, jonka pelaaja kohtaa saapuessaan kentälle – Työssäsi golfklubilla vastaat omalta osaltasi eri pelituotteiden myynnistä ja klubin päivittäisistä askareista, kilpailuista sekä olet osa loppukauden golftapahtumia

– Olet osa ammattimaista ja kannustavaa tiimiä

Klubit palvelevat loppukaudella kello 07.00–20.00. Työtä tehdään pääsääntöisesti kello 07.00 ja 20.00 välisenä aikana viikon jokaisena päivänä. Haemme kaikkiin Kurk Golfiin yhtä työntekijää osa-aikaiseen työsuhteeseen. Työtä on tarjolla elokuusta ja lokakuun loppuun.

Kurkissa on mahtava tekemisen meininki ja työpaikkamme ovat supersuosittuja. Kokosimme alas listan mielestämme työn parhaista puolista.


-Työskentely golf-kentällä
-Työilmapiiri
-Vaihtuvat sekä monipuoliset työtehtävät

Mikäli olet aktiivinen ja hyvillä sosiaalisilla taidoilla varustettu tyyppi, sovit varmasti joukkoomme! Kielitaidosta ja asiakaspalvelukokemuksesta on hyötyä tehtävässä, mutta koulutamme työssä tarvittavan osaamisen. Golftaustasta on myös hyötyä, mutta se ei ole välttämätöntä.

Kiinnostuitko tehtävistä? Hae paikkaa lähettämällä hakemus sekä CV sähköpostitse osoitteeseen aaro.loyttymaki@golfstar.fi
​​​​​​​​​​​​​​

Lisätietoja tehtävästä antaa

Aaro Löyttymäki

aaro.loyttymaki@golfstar.fi, 040 536 7047