Valmennus

Ari KoutuaniemiPGA Pro

Ari Koutuaniemi

PGA Pro

Janne MartikainenPGA Pro

Janne Martikainen

PGA Pro

Lotta TähteläGoGolf Valmentaja

Lotta Tähtelä

GoGolf Valmentaja


GoGolfin ammattitaitoinen valmennustiimi on suunnitellut kurssivalikoimamme vastaamaan jokaisen golfarin tarpeita. Golfarin polku alkaa Päivässä Golfariksi Green Card -kurssista ja etenee jatkokurssien myötä Pelaa alle 100 -kurssille.

Pidempään pelanneet golfarit voivat valita itselleen omiin tavoitteisiinsa sopivan kurssin, kuten Pelaa alle 80- tai 90 -kurssin.


Kaudelle 2022 Pelaa Alle 100 -90 ja 80 -kurssien aikataulut on julkaistu ja ilmoittautuminen on jo käynnissä!

​​​​​​​

Katso kurssitGoGolf Junior -kesäleireille ilmoittautuminen on myös käynnissä. Lisätietoja leireistä löydät tältä sivulta!


GoGolf Junior – kesäleiri on maanantaista perjantaihin kestävä liikunnallinen golfleiri, jossa harjoitellaan golfin eri osa-alueita ja liikuntaan monipuolisesti. Leiripäivät alkavat klo 9.00 ja päättyvät klo 15.00. Leireillä pidetään hauskaa, opitaan uutta sekä nautitaan kesälomasta!Leiri on suunnattu 6-13-vuotiaille lapsille niin uusille kuin kokeneille golfin harrastajille. Kaikilla leireillä on mahdollista suorittaa green card ja opettajina toimii ammattimaiset valmentajat.Leirin hinta on 219EUR ja se sisältää laadukkaan opetuksen lisäksi lounaan, välineet ja vakuutuksen.Opettajana toimii Lotta Tähtelä.

GoGolf Junior – kesäleiri on maanantaista perjantaihin kestävä liikunnallinen golfleiri, jossa harjoitellaan golfin eri osa-alueita ja liikuntaan monipuolisesti. Leiripäivät alkavat klo 9.00 ja päättyvät klo 15.00. Leireillä pidetään hauskaa, opitaan uutta sekä nautitaan kesälomasta!

Leiri on suunnattu 6-13-vuotiaille lapsille niin uusille kuin kokeneille golfin harrastajille. Kaikilla leireillä on mahdollista suorittaa green card ja opettajina toimii ammattimaiset valmentajat.

Leirin hinta on 219EUR ja se sisältää laadukkaan opetuksen lisäksi lounaan, välineet ja vakuutuksen.

Opettajana toimii Lotta Tähtelä.