Junioriryhmät

Junioriryhmät 2021

ALKEISRYHMÄT

Konsta Kengurun golfkoulu

Kesäkaudella touko-kesäkuussa järjestettävä golfkoulu tarjoaa 6-12 -vuotiaille lapsille mahdollisuuden tutustua lajiin helposti ja edullisesti hauskojen harjoitusten ja asiantuntevien ohjaajien parissa. Junioritoimikunnalla on vapaasti lainattavia mailoja ja muuta valmennuksessa tarvittavia välineitä lajin aloittavien harjoitteluun. Golfkoulun jälkeen lapsilla on mahdollisuus liittyä perusopetusryhmiin oman taitotasonsa mukaisesti. Golfkoulu harjoittelee viikoittain 1,5h ja kokoontuu yhteensä viisi kertaa touko-kesäkuussa.

· Harjoitusajat: ti klo 17.30-19.00 (18.5.-15.6., yhteensä viisi opetuskertaa)

· Valmentajat: Lotta ja Ulla Tähtelä ja Kurk Golfin omat kilpajuniorit

· Hinta: 99e (sisältää Titleist-lippiksen)

· Ilmoittautumislinkki: https://kgj.myclub.fi/flow/events/2929440

Pikkukengurut

Ryhmän jäsenet ovat tutustuneet lajiin jo hieman esim. osallistumalla golfkouluun ja palavat halusta oppia lisää! Pikkukenguruiden tavoitteena on opettaa junioreille golfin perustaitoja puttaamisesta täyteen svingiin ja kehittää samalla perusliikuntataitoja hauskojen pelien ja leikkien muodossa. Omia välineitä ei välttämättä vielä tarvita, vaan niitä voi lainata junioritoimikunnalta. Ryhmä soveltuu erinomaisesti mm. golfkoulun jatkokurssiksi.

· Harjoitusajat: ma klo 17-18 (21.6.-13.9.)

· Valmentaja: Lotta Tähtelä

· Hinta: 100e (sisältää FootJoy-pikeepaidan)

· Ilmoittautumislinkki: https://kgj.myclub.fi/flow/events/2929442

 

Vauhtiryhmä

Ryhmän jäsenet ovat alakouluikäisiä pelaajia, joilla on jo jonkin verran lajiosaamista esim. golfkoulusta tai Pikkukenguruista. Vauhtiryhmän tavoitteena on vahvistaa jo opittuja golfin perustaitoja ja innostaa junioreita pelaamaan golfia unohtamatta perusliikuntataitojen ja hauskuuden merkitystä.

· Harjoitusajat: ma klo 18-19 (3.5.-13.9.)

· Valmentaja: Lotta Tähtelä

· Hinta: 150e (sisältää FootJoy-pikeepaidan)

· Ilmoittautumislinkki: https://kgj.myclub.fi/flow/events/2929402

HARRASTAJILLE SUUNNATUT RYHMÄT


Nuoremmat harrastajat

Ryhmän jäsenet ovat teini-ikäisiä tai hieman nuorempia pelaajia, jotka osaavat lajin perusteet ja haluavat syventää laji- ja sääntöosaamistaan entisestään. Ryhmän tavoitteena on ylläpitää junioreiden golfinnostusta ja auttaa heitä hahmottamaan, haluavatko he jatkaa golfia harrastusmielessä vai kenties lähteä testaamaan taitojaan kilpagolfin parissa.

· Harjoitusajat: ma klo 19-20 (3.5.-13.9.)

· Valmentaja: Lotta Tähtelä

· Hinta: 150e (sisältää FootJoy-pikeepaidan)

· Ilmoittautumislinkki: https://kgj.myclub.fi/flow/events/2929404

 

Vanhemmat harrastajat

Ryhmän jäsenet ovat lähellä aikuisikää olevia nuoria, jotka haluavat tällä hetkellä pelata ja oppia golfia harrastusmielessä ilman kilpailullisia tavoitteita. Tavoitteena on opettaa nuorille monipuoliset golftaidot ja tarjota valmiudet elinikäiselle golfharrastukselle. Ryhmä harjoittelee yhden tunnin viikossa pron ohjaamana.

· Harjoitusajat: to klo 17-18 (6.5.-16.9.)

· Valmentaja: Janne Martikainen

· Hinta: 200e (sisältää iloisen yllätyksen)

· Ilmoittautumislinkki: https://kgj.myclub.fi/flow/events/2929423

KILPAGOLFAREILLE SUUNNATUT RYHMÄT


Kilparyhmä sininen

Ryhmä koostuu junioreista, jotka haluavat harjoitella tavoitteellisesti ja lähteä kokeilemaan taitojaan Golfliiton järjestämän Future Tour -kiertueen Easy- ja Red-sarjoissa. Ryhmän tavoitteena on tutustuttaa juniorit kilpagolfin maailmaan ja tarjota puitteet tavoitteelliseen harjoitteluun. Ryhmä harjoittelee viikoittain yhden tunnin pron ohjaamana.

· Harjoitusajat: to klo 16-17 (6.5.-16.9.)

· Valmentaja: Janne Martikainen

· Hinta: 200e (sisältää FootJoy-pikeepaidan)

· Ilmoittautumislinkki: https://kgj.myclub.fi/flow/events/2929434


Kilparyhmä keltainen

Ryhmä koostuu tavoitteelliseen kilpagolfiin panostavista pelaajista, jotka aikovat kilpailla tulevalla kaudella esim. Golfliiton Future Tour -kiertueen Challenge-sarjassa. Lisäksi pelaajia kannustetaan osalllistumaan kauden aikana ainakin yhteen Future Tour -kiertueen Elite-sarjan kilpailuun sekä oman ikäryhmänsä SM-kilpailuihin. Ryhmän tehtävänä on tukea junioreita aktiivisesti heidän kilpagolfurallaan ja auttaa heitä saavuttamaan tavoitteensa. Ryhmällä on kesäkaudella kaksi viikkotuntia pron ohjaamaa pienryhmäharjoittelua.

Nykyinen ryhmä on aloittanut toimintansa marraskuussa 2020 ja jatkaa nykyisellä kokoonpanolla myös tulevan kesäkauden, mutta myös muut halukkaat voivat tiedustella mahdollisuutta liittyä mukaan ryhmän toimintaan kesäkaudeksi. Nykyisten ryhmäläisten ei tarvitse erikseen ilmoittautua kesäkaudelle.

· Harjoitusajat: pe klo 17-19 (7.5.-17.9.)

· Valmentaja: Janne Martikainen

· Hinta: 135e/kk

· Ilmoittautuminen: suoraan Jykille (040-529 6516) tai Samulle (040-702 3272)


Kilparyhmä valkoinen

Ryhmä koostuu tavoitteelliseen kilpagolfiin panostavista pelaajista, jotka aikovat kilpailla tulevalla kaudella Golfliiton Future Tour -kiertueen Elite-sarjassa ja FJT-kiertueella. Lisäksi pelaajia kannustetaan osallistumaan kauden aikana ainakin yhteen Finnish Tourin kilpailuun sekä oman ikäryhmänsä SM-kilpailuihin. Ryhmän tehtävänä on tukea junioreita aktiivisesti heidän kilpagolfurallaan ja auttaa heitä saavuttamaan tavoitteensa. Ryhmällä on kesäkaudella 3-4 viikkotuntia pron ohjaamaa pienryhmäharjoittelua.

Nykyinen ryhmä on aloittanut toimintansa marraskuussa 2020 ja jatkaa nykyisellä kokoonpanolla myös tulevan kesäkauden, mutta myös muut halukkaat voivat tiedustella mahdollisuutta liittyä mukaan ryhmän toimintaan kesäkaudeksi. Nykyisten ryhmäläisten ei tarvitse erikseen ilmoittautua kesäkaudelle.

· Harjoitusajat:

o to klo 18-20 (6.5.-16.9.)

o pe klo 19-21 (7.5.-27.8.)

o pe klo 19-20 (3.9.-17.9.)

· Valmentaja: Janne Martikainen

· Hinta: 170e/kk

· Ilmoittautuminen: suoraan Jykille (040-529 6516) tai Samulle (040-702 3272)

X