Kurssit

GoGolfin ammattitaitoinen valmennustiimi on suunnitellut kurssivalikoimamme vastaamaan jokaisen golfarin tarpeita. Golfarin polku alkaa Päivässä Golfariksi Green Card -kurssista ja etenee jatkokurssien myötä Pelaa alle 100 -kurssille.

Pidempään pelanneet golfarit voivat valita itselleen omiin tavoitteisiinsa sopivan kurssin, kuten Pelaa alle 80- tai 90 -kurssin.


Kaudelle 2022 Pelaa Alle 100 -90 ja 80 -kurssien sekä Päivässä Golfariksi -kurssien aikataulut on julkaistu ja ilmoittautuminen on jo käynnissä!


GoGolf Junior -kesäleireille ilmoittautuminen on myös käynnissä. Lisätietoja leireistä löydät tältä sivulta!


Skoorauskurssit

Skoorauskursseilla emme opeta tekniikkaa vaan miten kehität tulosta. Usein kuulee, että lyönti kulkee rangella, mutta kentällä mikään ei onnistu. Uusi valmennustuotteemme keskittyy tuloksenteon kehittämiseen. Sisältö ei perustu valmiiden lyöntimallien oppimiseen vaan kehitämme tilanneosaamista pelitilanteessa. Valmennus tapahtuu pelinomaisissa tavoitteellisessa tilanteessa, aidoissa olosuhteissa myös kentällä pelaten. Kurssien sisältö pohjautuu kolmeen perusteeseen:


Saavuta potentiaalisi pelaajana
Harjoittele tehokkaasti
Oikea asenne

PGA valmentajiemme vankka kokemus auttaa sinua kasvattamaan tietoisuutta taidoista joita tarvitsemme tuloksentekoon. Neljän harjoituskerran kurssin harjoitusten väleihin saat kotitehtävänä tarkoitettuja harjoitteita ennen seuraavaa harjoituskertaa. Yksi harjoitus järjestetään peliharjoituksena kentällä. Tavoitteenamme on vähentää negatiivisia ajatuksia pelattaessa ja kasvattaa itseluottamusta. Valitse taitotasosi mukainen kurssi ja saavuta potentiaalisi.
​​​​​​​Haluatko kehittää peliäsi seuraavalle tasolle, minimoida 3-putin greenit ja saada kierrostuloksesi toistuvasti alle 100 lyönnin? GoGolfin Pelaa alle 100 -kurssi on pelinomainen ja kehittävä golfkurssi, jonka tavoitteena on saada varmuus eri lyöntien käyttöön pelitilanteessa. Kurssi antaa lisätietoa omatoimisesta harjoittelusta ja pelin kehittämisestä.

​​​​​​​
Haluatko kehittää peliäsi seuraavalle tasolle, eliminoida tuplabogit ja saada kierrostuloksesi toistuvasti alle 90 lyönnin? GoGolfin Pelaa alle 90 -kurssi on tavoitteellinen ja kehittävä golfkurssi, jossa perehdytään syvemmin siihen, mistä kierrostulos koostuu.

​​​​​​​
Haluatko lisätä lyöntiesi toistettavuutta ja upottaa enemmän putteja alle 6 metristä? Haluatko kehittää peliäsi seuraavalle tasolle ja saada kierrostuloksesi toistuvasti alle 80 lyönnin? GoGolfin Pelaa alle 80 -kurssi on tavoitteellinen ja tuloksellisesti kehittävä golfkurssi, joka vaatii pelaajalta myös omatoimista harjoittelua.

​​​​​​​​​​​​​​GoGolf Junior kesäleiri Kurk Golfissa kesäkuussa!


Kesäleirillä harjoitellaan golfin eri osa-alueita ja liikutaan monipuolisesti. Leiripäivät alkavat klo 9.00 ja päättyvät klo 15.00. Leirillä pidetään hauskaa, opitaan uutta sekä nautitaan kesälomasta!

Leiri on suunnattu 6-13-vuotiaille lapsille niin uusille kuin kokeneille golfin harrastajille. Leirillä on mahdollista suorittaa green card ja opettajina toimii ammattimaiset valmentajamme.

Leirin hinta on 219€ ja siihen sisältyy sisältyy:

  • Opetus
  • Laadukas lounas
  • Välineet
  • Vakuutus leirin ajaksi
    ​​​​​​​